PanSpakivna
New member
Happy New Year to all testers!) I want to write here the most painful test of games of all time specifically for developers. I have played 476.1 hours. I will say this, I am tired of cyber cutlets, tired of balance, tired of unkillable "Pelena" "Khlyst" "Vindicta" "Talon" I am tired of the balance of selection when you have 2 bread playing and 4 cheaters with aim against you!!! YES HOW MUCH CAN YOU?????????? I CAN'T DO THIS ANYMORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I am tired of playing against cheaters and assholes. I am leaving the game. You should pay extra for such hell and horrors.
С Новым годом всех тестеров!) Хочу написать тут самый мучительный тест игр всех времен и народов специально для разработчиков. Наиграл 476.1 часов. Скажу так, надоели киберкотлеты, надоел баланс, надоели неубиваемые "Пелена" "Хлыст" "Виндикта" "Талон" надоел баланс подбора, когда против тебя 2 хлеба играют, а против тебя 4 читера с аимом!!! ДА СКОЛЬКО МОЖНО???????????? Я ТАК БОЛЬШЕ НЕ МОГУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Надоело играть против читеров и мудаков. Ухожу из игры. За такой ад и ужасы надо доплачивать.
С Новым годом всех тестеров!) Хочу написать тут самый мучительный тест игр всех времен и народов специально для разработчиков. Наиграл 476.1 часов. Скажу так, надоели киберкотлеты, надоел баланс, надоели неубиваемые "Пелена" "Хлыст" "Виндикта" "Талон" надоел баланс подбора, когда против тебя 2 хлеба играют, а против тебя 4 читера с аимом!!! ДА СКОЛЬКО МОЖНО???????????? Я ТАК БОЛЬШЕ НЕ МОГУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Надоело играть против читеров и мудаков. Ухожу из игры. За такой ад и ужасы надо доплачивать.