litsint
New member
Цікавий проєкт але за наповненням поки сирий і я розумію що це ранній етап розробки але маю на увазі доробити концепт, бо це може дуже і дуже добре гратися але наразі маємо декілька ліній бою, нейтральних кріпів які нічого не дають окрім душ і дають їх мало, тож вигідніше бити звичайних кріпів лінії. Найбільша проблема це одноманітність і з цим негайно треба щось робити, гра якщо її не доробити в цьому аспекті може вмерти навіть не народившись. систему магазину треба переробити оскільки знаходження в ньому віднімає забагато часу, а час у цьому шутері має велике значення яке впливає на перемогу. Меню гри вимагає переробки також оскільки є не зручним зовсім. Пошук кнопки налаштувань не має викликати складнощів. меню налаштувань з доти 2 вважаю гарним рішенням зрозумілим усім лише потребує мінімальних візуальних змін аби вписувалося в концепцію гри. Здібності у персонажів е цікавими але деякі з них безкорисні, проте це вже ймовірно змінюватиметься у оновленнях тож добре. Стосовно візуального вигляду персонажів питань майже не виникає окрім мабуть зеленого персонажа з якогось желе. Емоції від гри виникають позитивні геймплей приємний. Підводячи підсумки я можу сказати що проєкт хороший але потребує меншої кількості запозичень з доти та тф2 інакше це стане провалом.